24/7/12

PROVA REALITZADA!!!!!

Per fi, després de moltíssimes hores de feina dels companys del moto club Segre i alguns estira i arronsa (la diversitat de criteris és el que ens enriqueix) es va disputar la 1ª edició de les 3 hores de resistència de BTT de Ponts batejades com a "endurance night race". Al final varem competir 27 equips amb un molt bon ambient de BTT, un recorregut espectacular i unes instal·lacions idònies.

La tarda va començar amb les inscripcions i la familiarització amb el "transponder" que alguns no havíem fet servir mai (és el xip de cursa de les motos) i amb la manera de muntar-lo i desmuntar-lo pels canvis a boxes.

A les 18 hores es va obrir el recorregut per a fer els pertinents entrenaments i anar descobrint el secrets.... les traçades...la zona tècnica...

A les 18:30 sessió de qualificació tipus moto GP, 30 minuts de voltes per a aconseguir el millor temps de cara a la graella de sortida...i resultats al moment a la pantalla del bar.

Posteriorment el futur del BTT pontsicà, els més petits, van gaudir de varis recorreguts a la mida de la seva "experiència" i van competir "com els grans" pel circuit de motocross. Entrega de trofeus i records per a tots ells.

I a les 21 hores el plat fort, les 3 hores de BTT. Graella tipus Le Mans, bicis a un costat corredors a l'altre, tensió, semàfor de sortida al nivell de la F1, llums fora i a córrer cap a la bici. Tres hores de BTT de gran qualitat, relleus "molt professionals" a boxes, assistències "high quality", classificacions en pantalla, i a boxes cada hora i molta suor tot i que la temperatura era ideal.

Al final domini de la casa amb els corredors del Bassella-Moto Club Segre-Conor amb els germans Martorell en 1ª posició i la parella Adan-Balaguer en 2ª posició. Els junior-40 Duch i Llaudet en 4ª posició. Cal destacar la 6ª posició de l'equip Tugues-Moreno-Malé bufant al clatell dels equips "pro".

Gràcies a tots els participants per la seva assitència i comportament, a la gent del Moto Club Segre pel seu esforç i als fotògrafs que van immortalitzar l'event.

No hay comentarios:

Publicar un comentario